طرز تهیه:
1. ابتدا هات داگ را از یک طرف نصف می کنیم و 2 سانت از طرف دیگر هات داگ را نگه می داریم و هات داگ را مثل شکل زیر فرم قلب می دهیم و با خلال دندان به هم وصل می کنیم.
2. سپس یک طرف هات داگ را سرخ می کنیم
3. هات داگ را برمی گردونیم و تخم مرغ را در وسط هات داگ می ریزیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم یک شعله پخش کن هم زیر تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا تخم مرغ ها پخته شود.
4. وقتی تخم مرغ پخته شد با کمک یک کفگیر سوسیس تخم مرغ را به ظرف مورد نظر منتقل و تزیین می کنیم.
سوسیس و تخم مرغ به شکل گل
سوسیس ها را به شکل زیر روی تخته ببرید و و سپس ماهی تابه را کمی با روغن چرب کرده و سوسی ها را با توجه به شکل زیر شکل گل بچینید و تخم مرغ را در وسط گلبرگ ها و مرکز گل بشکنید .برای ایجاد ساقه و برگ می توانید از سبزی و تره ی دلخواه و دم دست خود استفاده کنید .مثلا شوید برای ایجاد ساقه ها و پوست خیار بعنوان برگ .
کورن داگ یا سوسیس چوبی برای ۸ نفر
یه شام خوشمزه
مواد لازم :
شیر ۲۵۰ گرم
آرد ذرت ۲۳۰ گرم
آرد سفید ۱۲۵ گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
هات داگ ۸ عدد
سس خردل به دلخواه
طرز تهیه :
آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .
در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.
تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .
سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.
سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .
مینی کورن داگ مافینی
مواد وطرز تهیه مانند کورن داگ است فقط خمیر در قالب مافین ریخته میشود و سوسی روی ان قرارمیگیرد مانند تصویر و بعد از پخت سیخ چوبی بزنید .
گردآوری : تحریریه