بستن

آشپزی

آموزش تصویری چند غذا با سوسیس تخم مرغ قلبی

  • بازدید: 1813
  • زمان: 1394/5/12
ذخیره دستورالعمل
Save Saved
Add to a collection
آموزش تصویری  چند غذا با سوسیس تخم مرغ قلبی

آموزش تصویری چند غذا با سوسیس تخم مرغ قلبی

آموزش تصویری چند غذا با سوسیس تخم مرغ قلبی

  1. طرز تهیه:

    1. ابتدا هات داگ را از یک طرف نصف می کنیم و 2 سانت از طرف دیگر هات داگ را نگه می داریم و هات داگ را مثل شکل زیر فرم قلب می دهیم و با خلال دندان به هم وصل می کنیم.
    2. سپس یک طرف هات داگ را سرخ می کنیم
    3. هات داگ را برمی گردونیم و تخم مرغ را در وسط هات داگ می ریزیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم یک شعله پخش کن هم زیر تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا تخم مرغ ها پخته شود.
    4. وقتی تخم مرغ پخته شد با کمک یک کفگیر سوسیس تخم مرغ را به ظرف مورد نظر منتقل و تزیین می کنیم.






    سوسیس و تخم مرغ به شکل گل

    سوسیس ها را به شکل زیر روی تخته ببرید و و سپس ماهی تابه را کمی با روغن چرب کرده و سوسی ها را با توجه به شکل زیر شکل گل بچینید و تخم مرغ را در وسط گلبرگ ها و مرکز گل بشکنید .برای ایجاد ساقه و برگ می توانید از سبزی و تره ی دلخواه و دم دست خود استفاده کنید .مثلا شوید برای ایجاد ساقه ها و پوست خیار بعنوان برگ .


    کورن داگ یا سوسیس چوبی برای ۸ نفر

    یه شام خوشمزه


    مواد لازم :

    شیر ۲۵۰ گرم
    آرد ذرت ۲۳۰ گرم
    آرد سفید ۱۲۵ گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
    سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
    تخم مرغ ۲ عدد
    روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم
    روغن سرخ کردنی به میزان لازم
    هات داگ ۸ عدد
    سس خردل به دلخواه


    طرز تهیه :

    آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .
    در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
    خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.
    تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .
    سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.
    سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .


    مینی کورن داگ مافینی

    مواد وطرز تهیه مانند کورن داگ است فقط خمیر در قالب مافین ریخته میشود و سوسی روی ان قرارمیگیرد مانند تصویر و بعد از پخت سیخ چوبی بزنید .



    گردآوری : تحریریه


ذخیره دستورالعمل
Save Saved
Add to a collection