مواد لازم:
لوبیا سفید یا قرمز(چیتی)..................... مقداری
آب.................................................. 1/3پیمانه
روغن زیتون ...................................... 1/2 پیمانه
پیاز کوچک (خرد شده) ..........................1/5 ق غ
کرفس (خرد شده) ..............................1 عدد
هویج کوچک (خرد شده) ........................2 ق غ
کلم برگ (خرد شده) .............................1عدد
گوجه فرنگی (پوره شده) ........................2 ق غ
سبزیجات شامل جعفری، برگمو و آویشن..... به مقدار لازم
نمک و فلفل......................................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. لوبیا و آب را درون یک ظرف بریزید. آب به اندازهای باشد که روی لوبیاها را بگیرد. اگر مقدار آب کم بود به آن اضافه کنید. لوبیاهایی که روی آب غوطهور میشوند را دور بیندازید. وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید. به آن نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بپزد.
2. درون یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را در روغن بریزید و وقتی رنگ آن کمی طلایی شد، کرفس و هویج را به آن اضافه کنید و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید. حالا سیر و کلم را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا کلم نرم شود. سپس گوجهفرنگی را درون تابه بریزید.
3. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. در ظرف را گذاشته و 10دقیقه بگذارید تا بپزد.
4. وقتی لوبیاها پخته شد لوبیا را با آب، درون تابه بریزید. اگر آب آن کم است، کمی اضافه کنید. سبزیجات را نیز بریزید. وقتی جوش آمد، در ظرف را گذاشته و شعله را کم کنید. 45 دقیقه تا یک ساعت بعد غذای شما کاملا آماده است. درون ظرف دلخواه خود ریخته و سرو کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه