بستن

آشپزی رژیمی

طرز تهیه روش تهیه کشک و بادمجان رژیمى

  • بازدید: 540
روش تهیه کشک و بادمجان رژیمى

روش تهیه کشک و بادمجان رژیمى

روش تهیه کشک و بادمجان رژیمى

  1. مواد لازم جهت تهیه كشك و بادمجان رژيمى

    بادمجان متوسط: 4 عدد


    پیاز: يك عدد


    سیر: 6  عدد



    طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى:

    دو عدد از بادمجان‌ها را به هر طريق كه مايليد كبابى كنيد ( منقل/فر )


    و بعد از اينكه خنك شد پوست آن را جدا كنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد ، داخل ماهيتابه كمى پياز را تفت دهيد به آن سير ريز خرد شده و يا له شده را اضافه كنيد و كمىزردچوبه و نمك بريزيد.


    بادمجان‌هاى كبابى را هم اضافه كنيد ،حالا دو عدد بادمجانى كه باقى مانده را هم پوست بگيريد و به برشهاى كوچك تقسيم كنيد و به بقيه مواد اضافه كنيد درب ظرف را گذاشته و با حرارت خيلى ملايم اجازه دهيد بادمجان‌ها كاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى كه آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب مي‌اندازد."


    زمانى كه مطمئن شديد بادمجان‌ها كاملاً پخته ، داخل ظرف سرو كشيده و روى آن را با نعناع داغ ، سير داغ ، پياز داغ ، گردو و زعفران و كشك تزئين كنيد.



    نكته در تهیه كشك و بادمجان رژيمى:

    اگر فقط دو عدد از بادمجان‌ها را كبابى كردیم فقط به خاطر عطر و بوييست كه به غذا ميدهد . چون زمانى كه كبابى مي‌شوند گوشت‌شان هم كمى كمتر مي‌شود ... و بهتر است بادمجان‌هاى ديگر كامل و گوشتى استفاده شوند .


    در صورت تمايل مي‌توانيد 1/2پيمانه كشك را در آخر پخت اضافه كنيد خوب هم بزنيد بعد از چند دقيقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئين نمائيد.