۱- سیب زمینی ها را در ظرفی پر از آب روی حرارت بگذارید تا بجوشند. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها کامل بپزند.
۲- در این حین، گل کلم را در آبکشی استیل یا ظرف مخصوص بخارپز کردن قرار دهید و آن را روی ظرف سیب زمینی ها بگذارید تا بخار پز شوند. در ظرف را بگذارید.
۳- وقتی سیب زمینی ها و گل کلم کاملاً پختند، آن ها را در کاسه ای بریزید، کمی نمک، فلفل و یک قاشق غذاخوری کره اضافه نموده و با پوره کن له کنید. آن ها را کنار بگذارید و در ظرف را بگذارید تا گرم بمانند.
۴- کره را در ظرفی که روی حرارت ملایم به بالا گذاشته اید، آب کنید. موسیر و قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت تفت دهید. آن ها را تا وقتی که قارچ ها نرم و قهوه ای شوند و مقدار زیادی از آب آن ها تبخیر شود، بپزید.
۵- آرد را اضافه کنید و با همزن به خوبی هم بزنید و حرارت را ملایم کنید. مواد را یک یا دو دقیقه دیگر بپزید.
۶- آب سبزیجات را به آرامی بیفزایید و مرتب با همزن دستی هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. سپس آویشن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۷- حرارت را کم کنید تا مواد غل بزند ، حدود ۱۰ دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا به غلظت دلخواه تان برسد. اگر رقیق به نظر می رسد، می توانید مجدداً مقدار کمی آرد اضافه کنید. اگر خیلی غلیظ شده بود، آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید.
۸- چاشنی غذا، نمک و پودر فلفل سیاه تازه را بیفزایید. این سس را روی پوره ی سیب زمینی و گل کلم بریزید. می توانید باقیمانده ی این پوره را چند روز در طرف دربسته در یخچال نگه داری کنید.⛳️