آیا تا به حال در مورد سطح نرم و نچسب روی ماهیتابه مورد علاقه خود فکر کرده اید؟ این تفلون است، یک نام تجاری برای یک نوع PTFE، یک پلیمر مصنوعی با برخی خواص بسیار منحصر به فرد. این یکی از لوازم اصلی آشپزخانه در خانههای سراسر دنیا است، اما سوالی که در ذهن بسیاری وجود دارد این است که آیا تفلون بیخطر است؟
همه ما شایعات، زمزمه های خطرات بالقوه سلامتی مرتبط با ظروف آشپزی با روکش تفلون را شنیده ایم. کافی است هر کسی را وادار به حدس زدن انتخاب آشپزخانه خود کنید. اما قبل از اینکه تابه های نچسب خود را بیرون بیاندازیم، جدا کردن واقعیت از داستان بسیار مهم است.
در این مقاله، من به جزئیات ایمنی تفلون می پردازم. ما بررسی خواهیم کرد که علم در مورد خطرات احتمالی چه می گوید و اینکه آیا باید نگران بازسازی ظروف تفلون باشیم یا نه. هم اکنون زمان شیرجه رفتن عمیق در دنیای تفلون فرا رسیده است.