بستن

آشپزی

طرز تهیه پیده گوشت چرخ کرده و سبزیجات

  • بازدید: 193
پیده گوشت چرخ کرده و سبزیجات

پیده گوشت چرخ کرده و سبزیجات

پیده گوشت چرخ کرده و سبزیجات

  1. مواد لازم برای خمیر پیده :

    آرد دو و نیم لیوان
    خمیر مایه 10 گرم
    اب ولرم 1 لیوان ( اگه لازم باشه میتونیم اب اضافه کنیم )
    نمک 1 ق م
    قند 2 حبه


    مواد میانی پیده :

    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    پیاز خیلی ریز خرد شده 2 عدد
    فلفل سیاه 1 ق چ
    فلفل قرمز 1 ق م
    پاپریکا به اندازه دلخواه
    رب فلفل 1 ق م
    رب گوجه فرنگی 1 ق م
    گوجه فرنگی 2 عدد متوسط ( پوستش رو میگیریم و ریز ریز خرد شده )
    فلفل سبز 3عدد ریز ریز خرد شده
    نمک


    طرز تهیه :

    خمیر مایه و قند ها رو تو یه نصف لیوان اب ولرم حل میکنیم .
    میزاریم یه جای گرم تا خمیر مایه مون عمل بیاد .
    ارد رو یه بار الک میکنیم و به خمیر مایه عمل اومده اضافه میکنیم .
    اگه اب لازم داشت میتونیم دوباره بهش اب اضافه کنیم .
    در کل خمیری که باید به دست بیاریم خمیرنرمی هستش . روشو با سفلون میپوشونیم و میزاریم کنار حجمش دو برابر بشه .
    سبزی های مواد میانی رو حتما حتما باید ریز ریز خرد کنیم و با هم مخلوط میکنیم تا یه مخلوط همگن به دست بیاریم
    بعد تمام مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم .
    از خمیر اماده شده مون به اندازه یه مشت برمیداریم و روی سطحی که با ارد پوشوندیم باز میکنیم .
    کناره های خمیر رو به طرف داخل میاریم و کمی فشار میدیم تا خوب فرم بگیره .
    بعد مواد میانی رو توش میریزیم و با قاشق صاف میکنیم . تا مواد به صورت یکسان همه جا روبپوشونه .
    و تو سینی فری که چرب کردیم میچینیم .
    تو فری که ار قبل گرم کردیم با 300 درجه سانتیگراد میپزیم .
    بعد از اینکه پخت میتونیم کناره های خمیر رو با کره ذوب شده چرب کنیم .


    نکات مهم و ضروری درباره پیده خانگی ( قبل از درست کردنش اینجا رو بخون )

    گوشتی که میخواهیم تو پیده مصرف کنیم باید چرب باشه .
    گوجه فرنگی و پیاز و فلفل باید خیلی ریز خرد بشن .
    مواد میانی پیده نسبت به کتلت باید کمی ابکی باشن
    پیازش هرچه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه .
    پیده باید با حرارت زیاد و زود پخته بشه .
    درجه حرارت مناسب برای پخت 300 درجه سانتیگراد مناسب هست .
    باید زیر پیده کاملا چرب بشه .
    و حتی اگر از کاغذ روغنی استفاده میکنیم باید کاغذ روغنی رو هم چرب کنیم .
    خمیر پیده باید خوب عمل بیاد .
    کناره های خمیر پیده رو مثل شکل روش میاریم تا بتونیم مواد میانی رو توش بریزیم .
    وقتی پیده پخت میتونیم روشو با کره ذوب شده چرب کنیم .
    اگه گوشتی که برای مواد روی پیده استفاده میکنیم چرب نباشه حتما باید توی مواد میانی 3-4 ق غ روغن مایع استفاده کنیم .


    منبع:1001lezzat