بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه چند نوع غذای سبک با خمیر یوفکا

  • بازدید: 4930
طرز تهیه چند نوع غذای سبک  با خمیر یوفکا

طرز تهیه چند نوع غذای سبک با خمیر یوفکا

طرز تهیه چند نوع غذای سبک با خمیر یوفکا

  1. مواد لازم:

    شیر نصف استکان
    روغن مایع نصف استکان
    سفیده تخم مرغ ۱ عدد
    زرده تخم مرغ ۱ عدد ( برای روی رولت )
    گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
    قارچ ۳۰۰ گرم
    فلفل دلمه ای رنگ سبز و قرمز از هر کدام ۱ عدد
    پنیر پیتزا یک بسته ( تقریبا ۲۰۰ گرم مورد نیاز هست )
    پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
    زردچوبه به مقدار کافی
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پر
    نمک به مقدار کافی
    فلفل سیاه به مقدار کافی
    کنجد یا تخم خرفه ( برای تزیین )


    طرز تهیه :

    *برای تهیه این رولت خوشمزه ابتدا پیاز سرخ شده رو با گوشت چرخ کرده تفت می دیم .
    * بعد رب گوجه فرنگی رو به موادمون اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
    نکته : لزومی نداره آبجوش اضافه کنید چون تا آنجاییکه ممکنه بایستی مایع گوشت ما کمترین روغن و کمترین آب رو داشته باشه .
    * بعد فلفل دلمه ها رو خرد کرده و با کمی روغن تفت می دیم تا فلفل دلمه ای ها نرم بشن .
    * قارچها رو هم خرد کرده و با کمی روغن و آبلیمو تفت می دیم .
    * شیر و روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته و با چنگال کمی هم بزنید .
    * قبل از اینکه بقیه کارها رو شروع کنید درجه فر ( گاز ) رو روی ۱۸۰ تنظیم کنید تا گرم بشه و برای مکروفر از دستور کانوکشن و درجه ۲۲۰ رو انتخاب کنید .
    * خمیر یوفکای غذایی دایره ای شکل رو باز کنید و دو تا از خمیرها روی میز کارتون قرار بدین ( می تونید از یک خمیر هم استفاده کنید ولی چون مقدار مواد زیاد هست من پیشنهاد می کنم از دو خمیر استفاده کنید ) .
    به این صورت که: خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
    * بعد از مایع شیر و روغن و سفیده تخم مرغ با قلمو روی خمیرها می مالیم .
    * بعد از مایه گوشتی که آماده کرده بودیم روی خمیر پخش می کنیم .
    * و به همین ترتیب قارچها رو روی خمیر می ریزیم . و بعد فلفل دلمه ایها و در نهایت پنیر پیتزا بعد رولت رو رول می کنیم .
    * اگه یادتون باشه سفیده تخم مرغ رو بهمراه شیر و روغن هم زده و روی خمیر استفاده کردید . زرده تخم مرغی که مونده بود رو هم با فرچه روی رولت می مالیم .
    * بعد با یه چاقوی تیز ( چاقو لیزری ها برای اینکار خیلی خوب جواب می دن ) رولت ها رو با فاصله ۲ الی ۳ سانتیمتری برش می دیم .
    * سینی فر رو کمی چرب کرده و بعد رولت ها رو داخل سینی می چینیم . و در نهایت تخم خرفه یا کنجد روی رولت پاشیده و داخل فر قرار می دیم .
    * اگه از فر گاز استفاده می کنید : ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۳۰ - ۴۰ ( بهتره بگم تا زمانیکه روی رولت ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه )
    * اگه از فر مکروفر استفاده می کنید : سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار بدید و بعد ۲۲۰ درجه سانتیگراد ۲۰ - ۳۰ ( تا زمانیکه روی رولت ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه )
    * در نهایت نان ها تقریبا حالت برشته و ترد خواهند داشت .
    * فلفل دلمه ای قرمز مثل نگینی داخل رولت برق می زنه پس سعی کنید این یه مورد رو حذف نکنید چون رولت رو خیلی قشنگ نشون می ده .


    طرز تهیه یوفکا قایقی

    بسیار خوشمزه


    مواد لازم :

    خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 6 عدد
    بادنجان : یک عدد
    گوجه فرنگی : یک عدد
    فلفل دلمه : یک عدد
    پنیر پیتزا : 150 گرم
    كره ذوب شده : به میزان لازم
    روغن : به میزان لازم


    روش تهیه

    1-بادنجان را پوست گرفته سپس ریز میکنیم و در روغن سرخ می کنیم .
    2 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
    3 یک ورقه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده تا خمير كاملا منعطف شود ، سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و سطح آن را مانند قبل مرطوب میکنیم ، این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم (در نهایت باید 3 لایه خمیر یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم ) .
    4 خمیر را رول کرده و سطح رویی آن را با چاقو برش میدهیم به طوری که لبه های رول باقی بماند ، سپس داخل رول را با بادنجان و پنیر پیتزا پر میکنیم .
    5 رول دوم را با سه لایه باقی مانده مطابق قبل آماده کرده و داخل آن را با گوجه قطعه قطعه شده ، فلفل دلمه ریز شده و پنیر پیتزا پر ميكنيم .
    6 رول ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار داده تا سطح خمير طلايي شود .


    طرز تهیه بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

    زمان پخت : 25 - 30 دقیقه


    مواد لازم :

    خمير يوفكا9595 : به تعداد لازم
    سیب زمینی : 2 عدد بزرگ
    کره : 100 گرم
    شیر : نصف لیوان
    نمک : به میزان لازم
    فلفل: به میزان لازم
    کنجد : یک قاشق سوپ خوری


    روش تهیه :

    1 سیب زمینی ها را می پزیم . ( برای پختن سیب زمینی میتوان آنها را با پوست داخل آب جوشاند یا اگر وقت ندارید می توانید سیب زمینی را پوست کرده و قطعه قطعه کنید و در آب بجوشانید . ولی اگر زمان کافی در اختیار دارید برای داشتن یک سیب زمینی مغز پخت آن را به مدت 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد درون فر بگذارید . بدین صورت که دور سیب زمینی را با فویل بپوشانید و روی فویل را چند سوراخ کنید ).


    2 سیب زمینی ها را رنده کرده و نیمی از کره ذوب شده را با آن مخلوط می کنیم . سپس شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد( پوره نباید زیاد شل باشد ) . در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم .


    3 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
    4 یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود .سپس خمیر را به شش قسمت تقسیم می کنیم ( یک برش افقی و دو برش عمودی )


    5 کمی از مواد را داخل خمیر قرار می دهیم .
    6 دو طرف خمیر را توسط چنگال می بندیم .
    7 بورک های آماده را درون سینی فر چیده و روی خمیر ها را به کره ذوب شده آغشته کرده و مقداری کنجد می پاشیم .
    8 خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر ها طلایی شوند .


    گردآوری :تحریریه