بستن

آشپزی

طرز تهیه آموزش دسرهای خوشمزه با خمیر یوفکا

  • بازدید: 4055
آموزش دسرهای خوشمزه با خمیر یوفکا

آموزش دسرهای خوشمزه با خمیر یوفکا

آموزش دسرهای خوشمزه با خمیر یوفکا

  1. مواد لازم :

    خمیر یوفکا مستطیلی : 12 برگ
    انواع میوه برش خرده : به میزان لازم
    کره ذوب شده : 100 گرم
    شکلات : برای تزیین
    خامه : برای تزیین


    روش تهیه :

    1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا کاملا از حالت انجماد خارج شود ( به طوریکه ورقه های یوفکا کاملا از هم باز شوند ).
    2 یک برگ از خمیر راپهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم . این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم . ( باید 4 لایه خمیر داشته باشیم ) . سپس خمیرها را به 4 قسمت تقسیم میکنیم .
    3 داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب 4 مستطیل کوچک قرار می دهیم .
    4 قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها ی یوفکا طلایی شوند . دقت داشته باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .
    5 بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب خارج کرده و با میوه های دلخواه ، خامه و شکلات تزیین کنید.


    طرز تهیه بورک شکلاتی

    یک دسر کاملا ساده و خوشمزه با خمیر با یوفکا


    مواد لازم :

    خمیر یوفکا مستطیلی : یک بسته
    شکلات تخته ای : 200 گرم
    پسته : 100 گرم
    عسل : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
    کره ذوب شده : به میزان کافی
    پودر قند : برای تزیین


    روش تهیه :

    1 شکلات را در ظرف مناسبی ریخته و آن را با حرارت غیرمستقیم ( توسط بخار آب ) ذوب می کنیم ، سپس عسل و پسته را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم .
    2 خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا لایه های خمیر کاملا از هم باز شوند . یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم .
    3 مقداری از مخلوط شکلاتی داخل خمیر میریزیم .
    4 دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم .
    5 خمیر های آماده را به صورت رول می پیچیم .
    6 رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را کره ذوب شده می مالیم . سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .
    7 پس از آماده شدن سطح رول ها را با پودر قند تزیین می کنیم .


    نکته :

    در این دستور می توانید پس از رول کردن خمیرها ، آنها را در روغن سرخ کنید .
    دوستان گلم توجه داشته باشید که از این بورک شکلاتی میتوانید به عنوان یک شیرینی خوشمزه هم استفاده کنید


    باقلوای خوش طعم و آسان با خمیر یوفکا

    اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید...


    مواد لازم :

    خمیر یوفکا 9595 : یک بسته
    مغز گردو خرد شده : 150 گرم
    روغن مایع : به میزان لازم
    دارچین : به میزان لازم
    گلاب : یک پیمانه
    شکر : 600 گرم
    آب : دو پیمانه
    هل : دو تا سه عدد


    روش تهیه :

    خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
    قالب را با روغن چرب می کنیم . قالب را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم تا خمیر یوفکا مرطوب شود .
    سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .
    مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم .
    شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.


    طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :

    شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .
    پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .


    گردآوری : تحریریه