بستن

آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری معطر در فر

  • بازدید: 486
سیب زمینی تنوری معطر در فر

سیب زمینی تنوری معطر در فر

سیب زمینی تنوری معطر در فر

  1. مواد اولیه : برای 10 نفر

    سیب زمینی: 4عدد
    روغن زیتون: 1چهارم لیوان
    پنیر پارمزان: (رنده شده) 1چهارم لیوان
    پودر سیر :1 قاشق چایخوری
    پودر موسیر: 1 قاشق چایخوری
    آویشن: 1 قاشق چایخوری
    جعفری: (ساطوری شده و تازه) 2قاشق غذاخوری
    گلپر: 2قاشق چایخوری
    فلفل: به میزان لازم
    نمک: به میزان لازم
    زعفران: (آبکرده) به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قسمت را از درازا به 3قسمت تقسیم کنید.ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را داخل آن قرار دهید و نیم ساعت صبر کرده و بعد آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
    روغن زیتون،نصف پودر سیر،نصف پودر موسیر،زعفران،نصف آویشن،فلفل و نمک را مخلوط کرده و آنها را داخل نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال استراحت دهید و بعد مجددا مخلوط کرده و آنها را از صافی رد کنید.



    داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)،قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را روی سیب زمینی ها بکشیدو بعد سینی را داخل فر با حرارت 240 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.



    سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ داخل ظرفی بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.


    نکات:

    1)در صورت تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
    2)میتوانید مقداری دارچین هم به ادویه ها اضافه کنید.
    3)در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید و آن را خوب رنده کنید تا کاملا ریز شود.
    نو ش جان


    منبع: ashpaz