بستن

آشپزی

طرز تهیه  طرز تهیه پاستا لوله ای

  • بازدید: 146
 طرز تهیه پاستا لوله ای

 طرز تهیه پاستا لوله ای

 طرز تهیه پاستا لوله ای

  1. مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :

    پاستا لوله ای 450 گرم
    پنیر خامه ای 600 گرم
    پنیر موزارلا خرد شده 450 گرم
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) 900 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان


    طرز تهیه پاستا لوله ای :

    پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.
    سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.
    فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
    کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.
    به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.


    منبع : beryooni