مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :
پاستا لوله ای 450 گرم
پنیر خامه ای 600 گرم
پنیر موزارلا خرد شده 450 گرم
تخم مرغ زده شده 1 عدد
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) 900 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.
سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.
فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.
به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
منبع : beryooni