بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه ته چین قارچ

  • بازدید: 131
طرز تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه ته چین قارچ

  1. مواد لازم :

    برنج 4 پیمانه
    ماست یک لیوان
    زعفران یک قاشق چای‌خوری
    زرشک یک قاشق غذاخوری
    مرغ 300 گرم
    پیاز یک عدد
    قارچ 100 گرم
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    شکر یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    روغن مایع نصف لیوان


    طرز تهیه :

    ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
    بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
    در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
    سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
    زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
    برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
    کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
    سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.


    منبع : چهاردیواری جام جم