بستن

آشپزی

طرز تهیه خورش گوشت کرمانی

  • بازدید: 761
خورش گوشت کرمانی

خورش گوشت کرمانی

خورش گوشت کرمانی

  1. مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    ▫️500 گرم  گوشت گوسفند ی با استخوان
    ▫️4 عد د  گوجه فرنگی
    ▫️1 پیمانه گشنیز خرد شد ه
    ▫️2 عد د سیب زمینی
    ▫️1 عد د پیاز
    ▫️2 /1 ق س پود ر زیره
    ▫️به میزان لازم  نمک،فلفل و زرد چوبه
     


    طرز تهیه:

    🔸1.  پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زرد چوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.

    🔸2.  گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.

    🔸3.  حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.

    🔸4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.

    🔸5.  نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را  همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید. 

    🔴نکته🔻🚨

    ♦️مرد م کرمان این خورش را با گوجه می پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید