🔸1. پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زرد چوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.
🔸2. گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.
🔸3. حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.
🔸4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.
🔸5. نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.
🔴نکته🔻🚨
♦️مرد م کرمان این خورش را با گوجه می پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید