مواد لازم:
ماکارونی به اشکال دلخواه : 200 گرم
گوجه فرنگی خلال شده : یک عدد
ژامبون گوشت مکعبی خرد شده : 2 الی 3 برش
زیتون سبز بدون هسته : حدود 20 عدد
نخودفرنگی پخته : 100 گرم
فلفل دلمه ای سبز خلال شده باریک : یک عدد
آویشن : 1/2 قاشق چایخوری
پنیر گودا مکعبی خرد شده : 50 گرم
مواد لازم برای سس :
روغن : 2 قاشق غذاخوری
سرکه : یک قاشق چایخوری
آبلیمو : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز پخت و تهیه:
1- ماکارونی ها
را با آبی که در آن آویشن ریخته اید بپزید و آبکش کنید.
2- در کاسه بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کنید و ماکارونی را به آن
بیفزایید.
3- در کاسه دیگر تمام مواد سس را مخلوط کنید سپس سس را روی سالاد بریزید
و آن را هم بزنید.
4- بهتر است سالاد را قبل از مصرف 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه
آن جا بیفتد. در صورت تمایل می توانید جعفری ریز شده را نیز
به سالاد اضافه کنید.
منبع: چاشنیک