🔸برای کباب تابه نیم کیلو گوشت چرخ کرده داشتم ، دو عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و گذاشتم کنار و خودِ پیاز رو به گوشت زدم ، کمی نمک و زردچوبه و فلفل و سماق زدم و با دستم حسااااااااابی ورز دادم(حدود ۱۰ دقیقه) سپس نیم ساعتی داخل یخچال استراحت دادم ، بعد از استراحت ، گوشت رو داخل ماهی تابه ی گرم باز کردم و با کف دستم گوشت رو کاملا فشرده کردم ،
🔸با کفگیر گوشت رو به شکل نواری خط انداختم (خلاف خطِ ماهی تابه) دَرِ ماهی تابه رو بستم و حرارت رو متوسط کردم ، بعد از اینکه گوشت آب انداخت کمی زعفران زدم و اجازه دادم که آبِ گوشت کشیده بشه و بعد به آرومی با دوتا کفگیر کباب رو برگردوندم تا طرفِ دیگه هم طلایی بشه(احتمال تیکه شدن گوشت هست😉) .
گوجه ها رو رو هم داخل سیخ کباب کردم.
♦️میتونید گوجه رو برش بدید و روی گوشت بچینید تا هم آب گوجه به خورد کباب بره و هم پخته بشه.