🔸۱) پیاز را به تکههای درشت حلقه کرده و حلقههای بزرگتر را جدا کنید.
🔸۲) فیلهی مرغ را با سیر، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. با گوشتکوب چند ضربهی آرام روی فیلهها بزنید طوری که فقط کمی باز شوند. سپس به صورت نوارهای باریک برش دهید.
🔸۳) دو حلقه پیاز را داخل هم بگذارید. یک نوار فیلهی مرغ را برداشته و دور پیاز شروع به پیچیدن کنید. وقتی نوار اول تمام شد نوار دیگری را اضافه کنید تا تمام دور پیاز پوشانده شود.
🔸۴) در یک تابهی گود مقداری روغن ریخته تا داغ شود. ابتدا حلقهها را در آرد سفید بغلتانید، سپس داخل تخممرغ و بعد داخل آرد سوخاری پانکو قرار دهید تا تمام سطحش پوشانده شود. حلقهها را در روغن بیاندازید و با شعلهی متوسط مرتب هم بزنید تا طلایی شوند. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و حلقهها را روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود.