بستن

آشپزی

طرز تهیه حلقه مرغ و پیاز

  • بازدید: 1065
حلقه مرغ و پیاز

حلقه مرغ و پیاز

حلقه مرغ و پیاز

  1. مواد لازم:

    ▫️فیله مرغ - ۶ عدد
    ▫️پیاز - ۳ عدد بزرگ
    ▫️پودر سیر - ½ قاشق چای‌خوری
    ▫️پودر زنجبیل - ½ قاشق چای‌خوری
    ▫️نمک - به مقدار لازم
    ▫️فلفل سیاه - به مقدار لازم
    ▫️تخم‌مرغ (همزده) - ۲ عدد
    ▫️آرد سفید - به مقدار لازم
    ▫️آرد سوخاری پانکو (پولکی) - به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸۱)  پیاز را به تکه‌های درشت حلقه کرده و حلقه‌های بزرگ‌تر را جدا کنید.

    🔸۲)  فیله‌‌ی مرغ را با سیر، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. با گوشتکوب چند ضربه‌ی آرام روی فیله‌ها بزنید طوری که فقط کمی باز شوند. سپس به صورت نوارهای باریک برش دهید. 

    🔸۳)  دو حلقه پیاز را داخل هم بگذارید. یک نوار فیله‌ی مرغ را برداشته و دور پیاز شروع به پیچیدن کنید. وقتی نوار اول تمام شد نوار دیگری را اضافه کنید تا تمام دور پیاز پوشانده شود.

    🔸۴)  در یک تابه‌ی گود مقداری روغن ریخته تا داغ شود. ابتدا حلقه‌ها را در آرد سفید بغلتانید، سپس داخل تخم‌مرغ و بعد داخل آرد سوخاری پانکو قرار دهید تا تمام سطحش پوشانده شود. حلقه‌ها را در روغن بیاندازید و با شعله‌ی متوسط مرتب هم بزنید تا طلایی شوند. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و حلقه‌ها را روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود.