بستن

آشپزی

طرز تهیه بال کبابی چینی با سس کوکاکولا

  • بازدید: 1217
بال کبابی چینی با سس کوکاکولا

بال کبابی چینی با سس کوکاکولا

بال کبابی چینی با سس کوکاکولا

  1. مواد لازم:

    ▪️بال مرغ حدود ۱۰ الی ۱۳ عدد
    ▪️کوکاکولا ۱ پیمانه 
    ▪️سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
    ▪️سویا سس ۱/۴ پیمانه
    ▪️سس کچاپ ۱/۲ پیمانه
    ▪️پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
    ▪️سیر رنده شده ۲ حبه 
    ▪️فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری 
    ▪️پاپریکا نصف قاشق غذاخوری
    ▪️روغن مایع ترجیحا روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری 
    ▪️کنجد بوداده برای تزئین ۱ قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    🔸تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و بالها را به آن اضافه کنید(مرینیت کردن). به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بالها مزه دار شوند.

    🔸 آبکش را روی کاسه ای قرار دهید و بالها را در آبکش بریزید تا مواد اضافه از بالها خارج شوند . 
    در تابه بزرگی کمی روغن بریزید و بالها را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.بعد از ۱۰ دقیقه باقیمانده چاشنی را که از سبد خارج شده ، روی بالهای در حال تفت بریزید و به محض به جوش افتادن، در تابه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بالها بپزند، بعد از این تایم در تابه را بردارید و بالها را آرام زیر و رو کنید و مجددا در تابه را بگذارید حدود ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بالها خوب پخته شوند.

    ♦️برای سرو کمی کنجد بوداده روی آنها بریزید.

     


    طرز تهیه سس کوکاکولا:

    🔸برای تهیه جداگانه سس ؛  ۱ قاشق مرباخوری عسل را به تمامی موادی که برای چاشنی بال کبابی استفاده کردید ، اضافه کنید و درون قابلمه روی حرارت قرار دهید و تا جایی هم بزنید که غلیظ شود .

    ♦️این غذا کمی تند است شما میتوانید بنا بر میلتان فلفل را کم و زیاد کنید.

    ♦️میتوانید بجای سرخ کردن، بالها را به سیخ بکشید و روی آتش ذغال کباب کنید