🔸ميگوها رو تميز كرده،قسمت دم اش را جدا نمي كنيم.بعد من ميگو ها را در مخلوطي از آب دو تا ليمو ترش،يه پياز خردشده،يه حبه سير خرد شده و نمك و فلفل به مدت بيست دقيقه گذاشتم تا مزه دار بشن.
🔸بعد در تابه با مقدار كمي روغن سرخ مردم،در اواخر سرخ شدن ميگوها،به تابه يك حبه سير ورقه شده،يك قاشق پودر پياز خشك خونگي،نصف قاشق آرد سنگك و مقداري فلفل سفيد تازه آسياب شده و كمي نمك زدم و مخلوط كردم بعد صد گرم خامه و يك ليوان شير اضافه كردم. و وقتي سس خامه ايي بجوش اومد شعله رو خاموش كردم.
🔸پاستاهارو با نمك پختم و آبكش كردم و در بشقاب ريختم و ميگو و سس را روي پاستا ريختم و با ليمو ترش سرو كردم.