بستن

آشپزی

طرز تهیه قلیه ماهی

  • بازدید: 1071
قلیه ماهی

قلیه ماهی

قلیه ماهی

  1. طرز تهیه:

    🔸سبزی قلیه را که شامل جعفری وگشنیز وخیلی کم شنبلیله است را از قبل سرخ کنید
    ماهی ها را هم در ارد وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر غلطانده وسرخ کنید سعی کنید از ماهی بدون خار استفاده کنید .من خودم ماهی شیر استفاده میکنم ولی این بار از ماهی قزل الای رنگین کمان استفاده کردم .

    🔸بسیار خوشمزه وعالی بود .دوتا پیاز را ریز خرد کنید وتفت بدیدوبعد یک بوته سیر پاک شده ورنده رو اضافه کنید .وقتی کمی بوی سیر بلند شد دو ق غ خ رب گوجه فرنگی را اضافه کنیدوتفت بدید تا خوش رنگ بشه.

    🔸بعد ادویه مخصوص ماهی را ریخته وهم چنین نمک وفلفل قرمز را اضافه کنید . سپس سبزی سرخ شده را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ودر اخر شیره تمر هند را بریزید (دو لیوان اب را با یک بسته تمر هند ی مخلوط کنید وخوب هم بزنید یا بهتر بگم چنگ بزنید تا هسته ها ش جدا بشه بعد از صافی ردش کنید .

    🔸اون اب باقی مانده داخل ظرف را به غذا اضافه کنید )یک لیوان دیگر اب بریزید وبزارید تا قلیه خوب بجوشه وخوب جا بیفته.بعد از یک ساعت ماهی های سرخ شده را بهش اضافه میکنیم ودر قابلمه را نیمه باز میزاریم یا اصلا نمیزاریم .من معمولا نمیزارم .

    🔸نیم ساعت زمان میدیم تا ماهی ها مزه ی قلیه رو بگیره وحسابی روغن قلیه به سطح خورشت بیاد .اون زمان خورشت شما اماده اس.میتونید نوش جان کنید

    ♦️قلیه باید تند باشه بنابراین حسابی فلفل  بریزید .من خودم واسه غذاهایی مثل قورمه وقلیه که باید تند باشه از فلفل بهار استفاده میکنم .عطر وطعمش عالیه .

    ♦️شنبلیله رو همیشه کمتر از جعفری وگشنیز بریزید تا خورشت رو تلخ نکنه .