🔸ابتدا تکه های مرغ رو باتمام ادویه جات معطر و زعفران که دستودلبازی باید به خرج داد مزه دار می کنیم دوعدد پیازرو باریک خلالی می کنیم دوعددلیمورو آبش رو بگیرین وروی مرغ ریخته داخل یک کیسه زیپ دار به مدت ۸ساعت میزاریم مزه دار بشه
🔸بعد مرغ را با ۱پیمانه آب باتمام مخلفات مارینه کرده میزاریم به مدت نیم ساعت پخته بشه البته این تایم فقط برای نیم پزکردنه حالا مرغهارو بدون پیاز توی ظرفی مناسب میچینیم آب مرغی که از پخت مرحله اول داریم روی سطح مرغها می ریزیم پیازهارو حتما ازآب جداکنید حالا ۱عدد پیازی که داشتیم حلقه حلقه می کنیم
🔸 ودوباره کنار مرغها میچینیم من توی این مرحله فقط فلفل سبزها وسیب زمینی هاوروغن رو اضافه می کنم سیب زمینی ها رو ازوسط دونیم می کنیم پوستش رو نگیرین چون توی دمای فرله میشه حدود ۱ساعت ونیم که گذشت وپخت مرغ کامل شد مقداری رب گوجه همراه باکمی ازآب مرغ که کنارگذاشته بودیم باکمی آب لیمو مخلوط می کنیم
🔸وروی سطح مرغ ریخته گوجه گیلاسی وقارچ و زغال اخته هاکه ترشی خیلی خوشمزه ای به این خوراک میده لابلای مواد میچینیم ودوباره به مدت ۴۵دقیقه توی فرمیزاریم من باز مقداری زعفران ریختم حتماروی ظرفتون توی تمام مراحل فویل بکشین وقتی مرغ آبش غلیظ وجاافتاده شد کاملا آمادس.