طرز تهیه:
گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده نمک وفلفل و کمی زعفران آبزده کاملا مخلوط میکنم کف تابه پهن میکنم و دوطرفشو با کمی روغن سرخ میکنم بعد در ظرفی جدا دوعدد گوجه فرنگی درشت و رسیده رو رنده میکنم نصفه یه فلفل دلمه ای رم نگینی کردم یدونه حبه کوچک سیرو هم کمی رنده زده بعد همه رو رویه حرارت گذاشت کمی که ابشون جم شد با مخلوط کره و روغن مایع تفتشون میدم نمک فلفل تند هندی کمی زردچوبه مقداری گرد لیمو و سماغ رو هم به سس اضافه میکنم و در کنار کباب تابه ای ریختم اضافه کردن گرد لیمو وسماغ میزانش به ذاعقه شما داره بیشتر یا کمترش کنید
نوش جان