بستن

آشپزی

طرز تهیه ته چین سبزیجات

  • بازدید: 310
ته چین سبزیجات

ته چین سبزیجات

ته چین سبزیجات

  1. مواد لازم:

    ▫️برنج 750 گرم
    ▫️زعفران دم شده 1/4پيمانه
    ▫️كره يا روغن مايع 100 گرم
    ▫️هويج دو عدد
    ▫️زرده تخم‌مرغ سه عدد
    ▫️كرفس دو ساقه
    ▫️پياز يك عدد
    ▫️قارچ 300 گرم
    ▫️سير يك حبه
    ▫️فلفل دلمه‌اي رنگي از هر كدام نصف عدد
    ▫️كدو سبز دو عدد
    ▫️ماست چكيده يا خامه‌اي 500 گرم
    ▫️رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
    ▫️نمك و فلفل به ميزان لازم
    ▫️آبليمو يك قاشق سوپخوري
     


    طرز تهیه:

    🔸برنج را شسته و از چهار تا پنج ساعت قبل با نمك خيس كرده، سپس آن را پخته و آبكش مي‌كنيم (بهتر است دان برداريم.) پياز، سير كرفس، هويج، قارچ، كدو و فلفل دلمه‌اي‌ها را خرد كرده و تفت مي‌دهيم و يك قاشق سوپخوري زعفران، رب و آبليمو را به آن اضافه كرده و به تفت دادن ادامه مي‌دهيم تا آب سبزيجات گرفته و سرخ شود. زرده‌هاي تخم‌مرغ، ماست، زعفران نمك و فلفل را در ظرفي مخلوط كرده 

    🔸سپس كره يا روغن را اضافه كرده و هم مي‌زنيم. كمي از مايه ته‌چين را در كف ظرف كه با روغن جامد چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم، سپس روي آن مقداري برنج ريخته و با پشت قاشق پرس مي‌كنيم، روي برنج مخلوط سبزيجات را ريخته و باقي برنج را روي آن مي‌ريزيم و با پشت قاشق محكم فشار مي‌دهيم، 

    🔸دوباره از مايه ته‌چين روي آن ريخته و پرس مي‌نماييم، كمي كره آب كرده روي آن داده و در ظرف را با فويل مي‌بنديم. ته‌چين را به مدت يك تا يك و نيم ساعت در طبقه اول فر با دماي 175 درجه سانتي‌گراد مي‌پزيم تا طلايي شود. مي‌توانيم ته‌چين را با ماست چكيده، خلال پسته و زرشك تزيين كنيم.