بستن

آشپزی

طرز تهیه کوفته شیرازی

  • بازدید: 243
کوفته شیرازی

کوفته شیرازی

کوفته شیرازی

  1. مواد لازم:

    ▪️گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم 
    ▪️هویج کوچک ک ریزرنده شده ۱ عدد
    ▪️پیاز دوعدد(یدونش رنده بشه برای داخل گوشت)
    ▪️نعناع خشک ۲ق غ
    ▪️آرد نخودچی ۳ق غ پر 
    ▪️نمک و زردچوبه و یکم فلفل بمیزان دلخواه
    ▪️کشمش ۵ ق غ که تفتش دادین(دلبخواه)
    ▪️گردو نصف لیوان(دلبخواه)
    ▪️برنج نیم دانه ۳ ق غ(برنج سالم ایرونی هم میشه) 
     


    طرز تهیه:

    🔸اول از همه گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده که آبش رو گرفتین،اردنخودچی،نمک و فلفل رو باهم ورز میدیم و کوفته هایی به اندازه یه هلو درست میکنیم.وسطش رو از کشمش تفت داده شده و گردو بذارین و بعد قلقلی کنین.

    🔸داخل روغن کوفته هارو تفت بدین.کنار بذارین و یدونه پیاز رو توی همون روغن سرخ کنین بعد دوقاشق نعناع و ادویه های مورد نظر رو بهش اضافه کنین.کوفته ها رو اضافه کنین و بعد از چنددقیقه چندلیوان آب و اون مقدار برنج ذکر شده.

    🔸زیر حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد.بعد ۱۰ دقیقه درش رو بذارین و حرارت رو ملایم کنین بذارین ۱ساعت نیم تا۲ساعت بپزه وآبش لعاب داربشه(اگ آبش درحین پخت کم شد میتونین اضافه کنین)
    دراخر مقداری شکر و ابلیمو زدم تا خوشمزه و ملس بشه.