بستن

آشپزی

طرز تهیه چیپس خانگی

  • بازدید: 242
چیپس خانگی

چیپس خانگی

چیپس خانگی

  1. طرز تهیه:

    سیب زمینی ها را به هر تعدادی که دوس دارین پوست بگیرین و با پوست کن یا هر وسیله ی دیگه ای که دارین نازک نازک برش بدین.سیب زمینی های برش خورده رو تو کاسه ای که با آب سرد و یخ پر شده بریزین و بهش یه قاشق چایخوری پکینگ پودر و یه قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و نیم ساعت بهش استراحت بدین.بعد ازین حلقه های سیب زمینی رو دونه دونه روی دستمال یا حوله پهن کنینو روشون یه دستمال بندازین تا آب سیب زمینی ها کاملا گرفته بشه.یکی دو ساعت زمان میبره تا کامل خشک بشن. بعد تو تابه روغن میریزید و بعد از داغ شدن کمی زردچوبه اضافه میکنید.سیب زمینی ها را اضافه میکنید و اجازه میدین ترد بشن. مراقب باشین بعد از ترد شدن از روی حرارت بردارین که نسوزه.


    نکته: من هر سری از سیب زمینی ها را که از رو حرارت برمیداشتم با پودر سیر یا پودر اویشن یا پاپریکا طعمدار میکردم.
    نکته: هرچی حلقه ها نازکتر باشه کیفیت چیپس بهتره و تردتر میشه.