مواد لازم:
استیک : 4 تکه
سیب زمینی : 4 عدد
رزماری : یک شاخه
روغن زیتون بکر بودار : به مقدار لازم
فلفل سیاه آسیاب نشده : به مقدار لازم
سویا سس : یک پیمانه
سیر : ٤حبه
پیازچه : 8 عدد
این استیک شبیه یک استخوان T انگلیسی می باشد که در یک طرف آن فیله گوساله و در طرف دیگر راسته گوساله می باشد. وجه متمایز این نوع استیک آن است که شما همزمان دو مزه متفاوت فیله که نرم و لذیذ است و راسته که بسیار خوشمزه و سفت تر می باشد را میل می کنید.
طرز تهیه:
تکه های استیک را در سویا سس، رزماری، سیر خرد شده و فلفل سیاه دو ساعت مزه دار کنید.
سیب زمینی ها حلقه شده، روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده شود و مقداری نمک، رزماری و فلفل سیاه به همراه روغن زیتون روی آنها بریزید سپس برای 30 دقیقه سیب زمینی ها را داخل فر بگذارید تا رنگ آن طلایی شود.
استیک ها رو در تابه گريل با يك ق غ روغن سرخ كنيد هر طرف به مدت ٧ دقیقه كافيه طوری که روی آنها برشته شده و داخل آنها هم آبدار باشد
استیک را به همراه سیب زمینی و سس قارچ در داخل بشقاب سرو کنید.
سس قارچ:
٣٠٠ گرم قارچ رو شسته ورقه كنين با كره تفت داده يه ق غ ارد مى ريزين كمى تفت مى دين يه ليوان شير گرم رو كم كم مى ريزين تا مخلوط و غليظ بشه و گلوله هم نشه مى تونين توى سس از پودر سير و فلفل سفيد استفاده كنيد.