بستن

آشپزی

طرز تهیه آش جو

  • بازدید: 154
آش جو

آش جو

آش جو

  1. طرز تهیه:


    🔸من معمولا اش جو رو به اين صورت درست ميكنم و واقعا هم خودم و هم خانواده طعمشو دوست دارن،اول از همه گوشت گوسفندي رو با يك عدد پياز و روغن خيييلي كم تفت ميدم،و وقتي طلايي شد بهش زردچوبه،دارچين،پودر زيره،فلفل قرمز،هركدام يك ق مرباخوري و زنجبيل يك ق چ اضافه ميكنم و كمي تفت ميدم،

    🔸حبوباتي(عدس،نخود،لوبيا) كه از قبل چندبار جوشوندم و ابكش كردم رو بهش اضافه ميكنم و در اخر جو پوست كنده كه از قبل خيس كردم و زعفران و نعناي خشك و پونه و اب اضافه كردم و گذاشتم با حرارت ملايم بپزه،نمك رو بعد از پخت اضافه ميكنم كه گوشتم راحتتر بپزه و ميتونيد كمي ابليمو هم به عنوان چاشني بهش اضافه كنيد

    ♦️من براي اش به تعداد نفرات چشمي مواد رو اضافه ميكنم ميدونم كه شمام ميدونيد براي خانواده خودتون چقدر بايد از مواد اضافه كنيد