مواد لازم:
▪️تخم مرغ ۱ عدد
▪️شیر خشک ۲ قاشق که قابل حذف هم هست
▪️آب ولرم ۱و ا/۴ پ
▪️شکر ۱ ق غ
▪️روغن ۱/۳ پ
▪️خمیرمایه ۱ ق غ
▪️بهبود دهنده ۱ ق م
▪️نمک ۱ پنس تخم مرغ ۱ عدد
▪️آرد حدود ۴ پ
مواد لازم میانی:
▫️سینه ی مرغ پخته و خورد شده
▫️پنیر پیتزا
▫️فلفل دلمه ای
▫️آویشن
▫️سس کچاب
طرز تهیه:
🔸خمیرمایه و آب و شکر را طبق معمول مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته تا عمل بیاید
تخم مرغ و روغن و کمی آویشن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را به همراه مواد خشک که الک کردیم را اضاف میکنیم و انقدر ورز میدهیم تا لطیف بشد
🔸یک ساعت استراحت و بعد سینی فر چرب کردم کاغذ روغنی انداختم و پف خمیر را میگیریم و تا جای که توانستم نازکش کردم (چون بعد از پخت ،مجدد پف میکند ) و با رینگ قطر ۹ برش دادم و کمی سس گوجه و پودر آویشن روی خمیر را پوشش دادم و کمی پنیر پیتزا و مواد را تا جای که امکان داشته باشد میان خمیر میگذاریم و داخل سینی و با یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران رومالش کرده و به مدت حدوداََ ۲۵ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۶۵ گذاشتم و سط پخت کمی پنیر پیتزا که با جعفری ریز شده و آویشن مخلوط شده روی پیراشکی ها ریختم