بستن

آشپزی

طرز تهیه پیراشکی تنوری

  • بازدید: 133
پیراشکی تنوری

پیراشکی تنوری

پیراشکی تنوری

  1. مواد لازم:


    ▪️تخم مرغ ۱ عدد 
    ▪️شیر خشک ۲ قاشق که قابل حذف هم هست 
    ▪️آب ولرم ۱و ا/۴ پ 
    ▪️شکر ۱ ق غ 
    ▪️روغن ۱/۳ پ
    ▪️خمیرمایه ۱ ق غ
    ▪️بهبود دهنده ۱ ق م
    ▪️نمک ۱ پنس  تخم مرغ ۱ عدد 
    ▪️آرد حدود ۴ پ 
     


    مواد لازم میانی:


    ▫️سینه ی مرغ پخته و خورد شده 
    ▫️پنیر پیتزا 
    ▫️فلفل دلمه ای 
    ▫️آویشن 
    ▫️سس کچاب 
     


    طرز تهیه:

    🔸خمیرمایه و آب و شکر را طبق معمول مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته تا عمل بیاید 
    تخم مرغ و روغن و کمی آویشن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را به همراه مواد خشک که الک کردیم را اضاف میکنیم و انقدر ورز میدهیم تا لطیف بشد 

    🔸یک ساعت استراحت و بعد سینی فر چرب کردم کاغذ روغنی انداختم و پف خمیر را میگیریم و تا جای که توانستم نازکش کردم (چون بعد از پخت ،مجدد پف میکند ) و با رینگ‌ قطر ۹ برش دادم و کمی سس گوجه و پودر آویشن روی خمیر را پوشش دادم و کمی پنیر پیتزا و مواد را تا جای که امکان داشته باشد میان خمیر میگذاریم و داخل سینی و با یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران رومالش کرده و به مدت حدوداََ ۲۵ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۶۵ گذاشتم و سط پخت کمی پنیر پیتزا که با جعفری ریز شده و آویشن مخلوط شده روی پیراشکی ها ریختم