بستن

آشپزی

طرز تهیه کلوچه مرغ پنیری

  • بازدید: 222
کلوچه مرغ پنیری

کلوچه مرغ پنیری

کلوچه مرغ پنیری

  1. مواد لازم:

    فیله یا سینه بدون استخوان مرغ نیم کیلو
    تخم مرغ ۲ عدد کوچک
    شوید تازه و ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    آرد یک سوم پیمانه
    مایونز یک قاشق غذاخوری پُر
    سیررنده شده ۳ حبه
    پنیر موتزارلا رنده شده(پنیر پیتزا) یک پیمانه
    نمک یک قاشق چای خوری 
    فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به میزان لازم
    روغن سرخ کردنی به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا فیله مرغ را به شکل نگینی ریز خرد کنید و در کاسه ای بریزید، سپس مایونز،تخم مرغ ها،آرد، پنیر، نمک و ادویه ها، شوید و سیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید. 

    بعد از یک ساعت، مقدار کمی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید، از مواد مزه دار شده یک قاشق بردارید و در روغن بگذارید و مثل کوکو کمی تخت کنید(حرارت متوسط باشد)  همه مواد را به همین شکل قاشقی در روغن گذاشته و سرخ کنید، یک طرف هر کلوچه که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و خوش رنگ شود.

     (دقیقا عین سرخ کردن کوکو) همه مایه مرغ و پنیر را به همین ترتیب در کمی روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کلوچه ها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود،سپس در دیس چیده و در کنار سس کچاپ یا هر سسی که مایل هستید سرو کنید. (این میزان مواد ۱۶ تا ۱۸ کلوچه مرغ پنیری به شما میدهد)

    پیشنهاد: من از فیله مرغ استفاده کردم چون فیله خیلی لطیف تر از سینه است و زمان پخت کمتری هم نیاز داره

    این کلوچه های لذیذ و خوشمزه و خیییلی آسون رو به عنوان فینگرفود، هم به صورت گرم و هم سرد میتونید سرو کنید، بسیار خوش خوراک و خوش طعمه و همه ازش لذت میبرند خصوصا بچه ها

    کلوچه مرغ پنیری رو میتونید به عنوان میان وعده بدید بچه ها ببرن مدرسه و نوش جان کنند.