بستن

آشپزی

طرز تهیه کاسه گوشتی

  • بازدید: 1824
کاسه گوشتی

کاسه گوشتی

کاسه گوشتی

  1. طرز تهیه:

    یک عدد پیاز را رنده کرده، آب آن را جدا کرده ولی دور نمیریزیم. تفاله پیاز را با گوشت چرخ کرده همراه با فلفل دلمه ای رنگی و کمی آرد، تخم مرغ، نمک و ریحان یا جعفری یا نعناع (سبزیجات معطر) اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و یک ساعت در یخچال قرار داده تا بیات شود. سپس به شکل کاسه درآورده. با دست نم دار راحت شکل میگیره. کاسه ها را در ظرفی چیده و در فر از قبل گرم شده با درجه 180درجه به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد کاسه ها را بیرون آورده و به سلیقه و ذایقه خودتون توشو پر میکنیم.
    میشه از پاستای پخته، سیب زمینی پخته نگینی، قارچ، سوسیس، کالباس و... همراه با ادویه های دلخواه ریخته. روش پنیر ریخته و دوباره در فر قرار داده تا پنیر آب شود بعد با آب پیاز باقیمانده همراه با کره و کمی آبلیمو و رب گوجه و ادویه جات یک سس درست کرده و نوش جان میکنید.


    نکته:

    اگر دقت کرده باشین برای این کاسه های گوشتی خوشمزه مقدار تعیین نکردیم و باید بر حسب تجربه یا به اصطلاح چشمی مواد کاسه گوشتی میزان میشود.
    نوش جااان


    گردآوری : تحریریه