بستن

آشپزی

طرز تهیه نان فطیر؛

  • بازدید: 331
نان فطیر؛

نان فطیر؛

نان فطیر؛

  1. مواد لازم:

    آب گرم : نصف پیمانه
    آرد : 4 پیمانه
    آب ولرم : 2 پیمانه
    نمک : یک قاشق چایخوری
    شکر : 1/2-1 قاشق چایخوری
    پودر خمیر ترش : 2 قاشق چایخوری
    روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
    کنجد : مقدرای (برای تزئین)
    گردو خرد شده : یک پیمانه
    دارچین : 2 قاشق سوپخوری
    شکر : 1/2 پیمانه


    طرز تهیه:

    1- آب گرم، پودر خمیر ترش و یک قاشق چایخوری شکر را در ظرفی پلاستیکی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس در جای نسبتا گرمی به مدت پنج الی 10 دقیقه قرار دهید تا پف کنید.
    2- شکر، نمک و آب ولرم را همراه با یک پیمانه آرد مخلوط کنید، به مایه اضافه و مخلوط کنید. 10 دقیقه استراحت دهید. سپس روغن مایع را اضافه کنید .
    3- باقی مانده آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید. در حدی که خمیر به دست نچسبد. توجه داشته باشید که اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد و روغن مایع مازاد بر پیمانه‌های داده شده، اضافه کنید تا چسبندگی از بین برود.
    4- در مقابل هر یک سوم پیمانه آرد مازاد، یک قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه کنید .خمیر را به مدت دو ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید و روی خمیر را با پارچه تمیزی پوشانید تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.
    5- فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .گلوله‌هایی از خمیر درست کنید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده، یک گلوله را کمی با وردنه باز کنید. گردو، دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده و مقداری از مخلوط را وسط نان فطیر قرار داده، لبه‌های نان را روی مخلوط بیاورید و سپس پهن کنید، در سینی چرب شده قرار دهید و بگذارید ده دقیقه بماند .
    6- روی خمیر نان فطیر را روغن بمالید و کنجد روی آن پاشید. سینی فر را به مدت بیست و پنج الی سی دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا فطیرها پخته شوند .


    منبع:آشپزی خانواده سبز