بستن

آشپزی

طرز تهیه کیک مرغ

  • بازدید: 870
کیک مرغ

کیک مرغ

کیک مرغ

  1. مواد لازم:

    نان تست. سینه مرغ. خیار شور. هویج. سس مایونز. ماست تقریبا چکیده. آبلیمو. پیاز. فلفل سیاه.


    طرز تهیه:

    ابتدا سینه مرغ را میپزیم. برای اینکه مرغی بدون هورمون میل کنید ابتدا مرغ را با آب میگذاریم جوش بیاد و بعد میبینید که آب کدری رویش می آید. آن آب را خالی کرده و سپس قابلمه را شسته دوباره مرغ را درون آن گذاشته و آب میریزیم و روی گاز میگذاریم. یک عدد پیاز را پوست گرفته ولی ته آن را نکنید به همراه یک عدد هویج متوسط شسته و پوست کنده در آب مرغ می اندازیم.البته هویج را دو سه قسمت میکنیم. مقدار کمی نمک و فلفل میزنیم و درب ظرف را می گذاریم تا مرغ بپزد. بعد ازین که چند جوش خورد کمی آب لیمو داخل آن ریخته تا ترشی آن به خورد مرغ برود و مرغی خوشمزه داشته باشید. بعد ازین که مرغ پخت اگر آب آن زیاد است شعله را زیاد کنید تا آب آن کشیده شود و مقدار کمی از آن بماند. من از آب باقیمانده در کیک مرغم استفاده میکنم.
    بعد ازینکه مرغ پخته شد آن را ریش ریش کنید. خیار شور را ریز خورد کرده و سس و کمی ماست و آب لیمو و آب باقیمانده مرغ را بریزید ولی دقت شود که آب مرغ زیاد نباشد که باعث شل شدن مواد شود.
    این روش پخت مرغ که در بالا بیان کردم جهت از بین بردن هورمونهای مرغ بود. و هویج هایی که کنارش پختیم به علت اینکه باعث از بین بردن هورمون ها میشه نباید خورده بشه. پس برای قشنگی و مزه کیک مرغمون و البته در صورت دلخواه چند عدد هویج جداگانه پخته و رنده میکنیم. البته برای قشنگی کار رنده هویج را جدای از مواد بالا نگه میداریم که در لایه ای جداگانه استفاده کنیم.
    حاشیه قهوه ایه نان های تست را با چاقو برش زده و فقط قسمت سفید آنها را کنار هم به صورت مستطیل، مربع، دایره، نیم دایره و هر شکل دلخواه دیگر میچینیم. روی نان تست را سس زده و سپس یک لایه از مواد مرغ و خیارشور را ریخته و یک ردیف دیگر نان تست بچینید. با دست کمی فشار دهید تا لایه ها بهم فشرده شوند. در لایه دوم به نان تست کمی سس زده و سپس از هویج رنده شده میریزیم و باز یک لایه نان تست گذاشته و کمی فشار میدهیم و کمی سس میزنیم و باز روی آن مواد مرغ و خیار شور میگذاریم.و در مرحله آخر نان تست میچینیم. دقت کنید که لبه های نان تست گرفته شود. لبه ها را دور نریزید چون برای تزیین و موارد دیگر کاربرد دارد.
    در نهایت روی نان تست لایه آخر را با مخلوط سس و ماست که البته اگر ماستش سفت تر باشد بهتر است مانند خامه های روی کیک صاف میکنیم و با نخود فرنگی و خیارشود و ذرت و هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
    نکته: 1.از لبه نان تست می توان در تزیین همین کیک به عنوان دیواره یا هر چیز دیگری استفاده کرد. در صورتی که باز هم اضافه اومد بصورت ته دیگ می توان در زیر برنج گذاشت و ته دیگی بسیار خوشمزه داشته باشید.
    2.برای مواد میانی کیک از هر چیزی می توان استفاده کرد. حتی می توان مواد الویه گذاشت که کیک الویه میشه. مقدار کمی کالباس هم طعم دلپذیری به کیک مون میده و عطرش خوبی میده.
    3.برای شکیل تر شدن میشه بجای این نان تست های سفید از نان تست سبزیجات استفاده کرد و هر لایه را یک رنگ گذاشت که در موقع برش جلوه بیشتری به کارتون میده.
    4.در هر لایه گفته شده که به نان تست سس زده شود.می توان از ترکیب سس و ماست استفاده کرد.
    5.همانطور که دقت کردید این کیک مقدار ندارد و بنا به ذایقه افراد میتواند مقدار خیارشور و سس و ماست و آبلیموی آن تغییر کند.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه