بستن

آشپزی

طرز تهیه کبه عربی

  • بازدید: 207
کبه عربی

کبه عربی

کبه عربی

  1. مواد لازم:

    برنج..........................دو پیمانه
    گوشت چرخ کرده....................200 گرم
    زرشک.................................به مقدار لازم
    سبزی جعفری و گشنیز..............به مقدار لازم
    پیاز برای سرخ کردن................یک عدد متوسط
    کشمش و بادام......................در صورت دلخواه


    طرز تهیه:

    برنج را در حد آبکش آماده کنید و بعد با زعفران یا زردچوبه چرخ کرده و یا در غذا ساز ریخته و له میکنیم.
    در ماهیتابه ای دیگر پیاز را به صورت دلخواه سرخ کرده و گوشت را همراه با آن تفت میدهیم. زرشک و سبزیجات جعفری و گشنیز را به آن اضافه می کنیم.
    یک گلوله از برنج چرخ شده را برداشته پهن میکنیم و وسطش را از مخلوط گوشت و سبزیجات بالا پر میکنیم. گلوله را میبندیمش و در روغن سرخش میکنیم.
    در صورت دلخواه میتوان از کشمش و بادام در مواد میانی استفاده میکنیم.
    نکته: دقت شود که حتما برنج در حد آبکش باشد. در غیر این صورت اگر برنج در حد کته باشد کار کردن با آن خیلی سخت می شود و روغن خیلی بیشتری هم میبرد.
    باز هم اگر کمی برنج چرخ شده به دسننون چسبید دستتون را کمی آب زده و گلوله بردارید.


    گردآوری: تحریریه