مواد لازم:
برنج..........................دو پیمانه
گوشت چرخ کرده....................200 گرم
زرشک.................................به مقدار لازم
سبزی جعفری و گشنیز..............به مقدار لازم
پیاز برای سرخ کردن................یک عدد متوسط
کشمش و بادام......................در صورت دلخواه
طرز تهیه:
برنج را در حد آبکش آماده کنید و بعد با زعفران یا زردچوبه چرخ کرده و یا در غذا ساز ریخته و له میکنیم.
در ماهیتابه ای دیگر پیاز را به صورت دلخواه سرخ کرده و گوشت را همراه با آن تفت میدهیم. زرشک و سبزیجات جعفری و گشنیز را به آن اضافه می کنیم.
یک گلوله از برنج چرخ شده را برداشته پهن میکنیم و وسطش را از مخلوط گوشت و سبزیجات بالا پر میکنیم. گلوله را میبندیمش و در روغن سرخش میکنیم.
در صورت دلخواه میتوان از کشمش و بادام در مواد میانی استفاده میکنیم.
نکته: دقت شود که حتما برنج در حد آبکش باشد. در غیر این صورت اگر برنج در حد کته باشد کار کردن با آن خیلی سخت می شود و روغن خیلی بیشتری هم میبرد.
باز هم اگر کمی برنج چرخ شده به دسننون چسبید دستتون را کمی آب زده و گلوله بردارید.
گردآوری: تحریریه