بستن

آشپزی

طرز تهیه شارلوت الویه

  • بازدید: 1167
شارلوت الویه

شارلوت الویه

شارلوت الویه

  1. مواد لازم:

    نان باگت........................ به مقدار لازم
    کالیاس...........................به مقدار لازم
    الویه.............................به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا خمیر نون های باگت را در آورده و نون ها را با وردنه صاف میکنیم.سپس به سطح نون ها مقدار کمی سس زده و بعد کالباس های ورقه ای را کنار هم روی آن میچینیم. سپس به آرامی نون ها را رول میکنیم. رولتها را داخل پلاستیک گذاشته که خشک نشود و میگذاریم داخل یخچال تا یه کم خودشو بگیره.بعد با یک چاقوی تیز، مانند رولت به قطر یک تا دو سانتی متر برش میزنیم.
    در یک کاسه بزرگ پلاستیک پنگوین را یک لا کرده و روی سطح آن انداخته و این رولتهای برش زده را مرتب و کنار هم در کف و دیواره قالب آن میچینیم. طوری که وقتی الویه را می ریزیم مواد داخلی از بیرون دیده نشود. سپس الویه را که از قبل درست کرده و گذاشته ایم کمی خنک شود روی رولتها میریزیم و ظرف رو پر میکنیم. روی آن را هم باز رولت الویه میچینیم. با پلاستیکی که از گوشه های ظرف بیرون زده روی رولتهای بالایی رو میپوشونیم که نون رولتها خشک نشود. ظرف رو داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. بعد از دو الی سه ساعت از یخچال در آورده و در دیس مورد نظر بر میگردونیم.
    نکته: 1.اگر دقت کنید برای این شارلوت مقدار تعیین نکردیم. چون بنا به اندازه ظرف تعداد باگتها بیشتر و یا کمتر میشود.
    2.دقت کنید که حتما پلاستیک ته ظرفتون بذارید که راحت از ظرف در بیاد.
    نوش جان