بستن

آشپزی

طرز تهیه پای پاستا

  • بازدید: 684
پای پاستا

پای پاستا

پای پاستا

  1. مواد لازم:

    ماکارونی (لوله ای کوتاه)...................450 گرم
    گوشت چرخ کرده............................نیم کیلو
    فلفل دلمه ای ...............................4 عدد
    فلفل قرمز....................................نصف قاشق چای خوری
    سیر ...........................................3 حبه
    زعفران آب کرده............................4 قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون..................................به میزان لازم
    پنیر.............................................3 فنجون(2 فنجون موزارلا و 1 فنجان پارمیزان با هر دو پیتزا)
    گوجه فرنگی...................................800 گرم
    نمک..............................................1 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    در ابتدای کار فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود.
    گوشت چرخ کرده را به خوبی ورز دهید. داخل تابه مقداری روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه کنید و تا حد ممکن تفت دهید تا سرخ شود.
    سیر را رنده زده و به گوشت اضافه کنید و همه ادویه ها و زعفران آبکرده را نیز به آن اضافه کنید. شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید تا گوشت کمی بپزد.
    گوجه فرنگی ها را داخل آبجوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید و بعد از مدتی آبکش کنید تا کاملا خشک شوندو آنها را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی میکس کنید.
    در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته گوجه میکس شده را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آنها کمی برگردد. گوشت را به گوجه اضافه کرده و شعله را مدتی زیاد کنید تا آب گوجه کشیده شود. سپس شعله را ملایم کنید و اجازه دهید گوجه بپزد. فلفل دلمه ای را نیز جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید.
    ماکارونی را با توجه به دستور روی جلد بپزید و آبکش کنید.
    ماکارونی های آبکش شده و خشک شده را به پنیر پارمیزان رنده شده اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا همه پنیر ها جذب پاستا شود.
    قالب کمربندی مناسبی را انتخاب کرده و به خوبی آنرا چرب کنید و پاستاها را به صورت ایستاده داخل آن بچینید.
    سس گوجه آماده شده را کمی خنک کنید و بعد آن را روی پاستا بریزید و با دست به خوبی فشار دهید تا یکنواخت و صاف شود.
    15 دقیقه پاستا را داخل فر قرار داده و بعد آن را خارج کنید و پنیر موزارولا یا پیتزا را به آن اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر پاستا را بپزید. بعد از آماده شدن صبر کنید تا پاستا سرد شود و بعد آن را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده کنید.
    نکته: 1.در صورت تمایل در این دستور از گوشت بوقلمون استفاده کنید.
    2. می توانید داخل پاستاها را با پنیر پیتزا و سس گوجه پر کنید.
    3. در صورت تمایل می توانید از جعفری خرد شده در مایه گوشتی که آماده کردیم استفاده کنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه