بستن

آشپزی

طرز تهیه سوسیس خانگی

  • بازدید: 159
سوسیس خانگی

سوسیس خانگی

سوسیس خانگی

  1. مواد لازم:

    سنیه مرغ........................ ۲ عدد کامل
    نان تست......................... ۲ تا ۳ عدد
    خامه.............................. ۲۰۰ گرم ، اگر مایل بودید کیم چرب باشه ، میتونید از ماست چکیده هم استفاده کنید
    سفیده تخم مرغ ................۳ عدد
    نمک ، فلفل.......................به مقدار لازم
    سیر ...............................۲ حبه کوچک
    شیر................................چند قاشق
    ادویه تندوری ..................به مقدار لازم(که من بخاطر رنگ و عطر خوبش استفاده کردم)


    طرز تهیه:

    ابتدا گوشه های اضافه و قهوه ای نان های تست را میگیرد، و نانها را با چند قاشق شیر خوب خیس میکنید. مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانها میباشد.
    گوشت مرغ را تکه تکه کرده و همراه با همه مواد نام برده در بالا خوب میکس میکنید ، جوری که مثل یک خمیر شود .
    روی سطح صافی یک نایلون سلفون پهن میکنید، میتونید زیر چهار طرف سلفون رو خیس کنید تا هنگام کار حرکت نکنه
    من خمیر رو داخل یک نایلون معمولی ریختم و گوشه آن را به اندازه قطر یک سوسیس بریدم، شما میتونید از قیف یا هر چیز شبیه به آن استفاده کنید.
    از ابتدای نایلون سلفون به صورت ۱ خط منظم ، مواد را به درازای ۲۰ تا ۲۵ سانت خالی میکنید و نایلون رو با دقت لول میکنید مثل کاغذ شکلات و ۲ طرف کار رو خوب میچیپید تا هوای اضافه خارج شود.
    در انتها ۲ طرف رو گره میزنید ، فقط دقت کنید که هوایی بین کارتون نباشه .
    بعد از لول کردن سوسیس ها اونها رو با کمک نخ یا هر چیز مثل اون به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ، به این صورت سوسیس های کوچیک و لقمه ای خواهید داشت.
    آب را جوش بیارید و سوسیس ها را داخل آب قرار بدید ، مدت زمان کوتاهی احتیاج هست که سوسیس ها آماده شه ، چیزی حدود 10 تا 15 دقیقه
    بعد از آماده شدن اونها را از نایلون در بیارید و سرخ کنید و در غذاهایی که دوست دارید استفاده کنید.
    نوش جان


    منبع: eckip