مواد لازم:
سنیه مرغ........................ ۲ عدد کامل
نان تست......................... ۲ تا ۳ عدد
خامه.............................. ۲۰۰ گرم ، اگر مایل بودید کیم چرب باشه ، میتونید از ماست چکیده هم استفاده کنید
سفیده تخم مرغ ................۳ عدد
نمک ، فلفل.......................به مقدار لازم
سیر ...............................۲ حبه کوچک
شیر................................چند قاشق
ادویه تندوری ..................به مقدار لازم(که من بخاطر رنگ و عطر خوبش استفاده کردم)
طرز تهیه:
ابتدا گوشه های اضافه و قهوه ای نان های تست را میگیرد، و نانها را با چند قاشق شیر خوب خیس میکنید. مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانها میباشد.
گوشت مرغ را تکه تکه کرده و همراه با همه مواد نام برده در بالا خوب میکس میکنید ، جوری که مثل یک خمیر شود .
روی سطح صافی یک نایلون سلفون پهن میکنید، میتونید زیر چهار طرف سلفون رو خیس کنید تا هنگام کار حرکت نکنه
من خمیر رو داخل یک نایلون معمولی ریختم و گوشه آن را به اندازه قطر یک سوسیس بریدم، شما میتونید از قیف یا هر چیز شبیه به آن استفاده کنید.
از ابتدای نایلون سلفون به صورت ۱ خط منظم ، مواد را به درازای ۲۰ تا ۲۵ سانت خالی میکنید و نایلون رو با دقت لول میکنید مثل کاغذ شکلات و ۲ طرف کار رو خوب میچیپید تا هوای اضافه خارج شود.
در انتها ۲ طرف رو گره میزنید ، فقط دقت کنید که هوایی بین کارتون نباشه .
بعد از لول کردن سوسیس ها اونها رو با کمک نخ یا هر چیز مثل اون به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ، به این صورت سوسیس های کوچیک و لقمه ای خواهید داشت.
آب را جوش بیارید و سوسیس ها را داخل آب قرار بدید ، مدت زمان کوتاهی احتیاج هست که سوسیس ها آماده شه ، چیزی حدود 10 تا 15 دقیقه
بعد از آماده شدن اونها را از نایلون در بیارید و سرخ کنید و در غذاهایی که دوست دارید استفاده کنید.
نوش جان
منبع: eckip