بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه ساندویچ گوشت و کاهو

  • بازدید: 174
طرز تهیه ساندویچ گوشت و کاهو

طرز تهیه ساندویچ گوشت و کاهو

طرز تهیه ساندویچ گوشت و کاهو

  1. مواد لازم : برای 4 نفر

    کاهوی کوچک 16 عدد
    گوشت گاو 450 گرم
    روغن 1 قاشق غذاخوری
    پیاز بزرگ خردشده 1 عدد
    سس تند 1.4 پیمانه
    گل سیر خردشده 2 عدد تازه
    سس سویا 1 قاشق غذاخوری
    سرکه 1 قاشق غذاخوری
    زنجبیل پوست کنده و خردشده 2 قاشق چایخوری
    سس فلفلی تند، اختیاری برای چاشنی
    شاه‌ بلوط خرد شده 226 گرم
    پیاز سبز خردشده 1 دسته
    روغن کنجد آسیایی 2 قاشق چایخوری


    روش تهیه :

    برگ‌های کاهو را خوب شسته و اجازه دهید آب آن برود. مواظب باشید پاره نشوند. برگ‌ها را کنار بگذارید.
    یک قابلمه بزرگ آب را روی شعله‌ی متوسط یا زیاد بجوشانید. گوشت گاو را داخل قابلمه پخته و سپس روغن را داخل آن مخلوط کرده و برای 5 تا 7 دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً ترد و قهوه‌ای شود. اجازه دهید آب گوشت رفته و روغن را دور بریزید. گوشت را به یک کاسه منتقل نمایید. در همان قابلمه پیاز را برای 5 تا 10 دقیقه سرخ کنید تا کمی ترد شود.
    سس تند، سیر، سس سویا، سرکه، زنجبیل و سس فلفل را در پیازها بریزید. سپس شاه بلوط، پیاز سبز، روغن کنجد و گوشت را اضافه کنید. برای دو دقیقه ترکیب را هم زده و بپزید تا پیازها کمی قهوه‌ای شوند.
    دور یک بشقاب بزرگ سرو غذا کاهوها را چیده و ترکیب گوشت را در مرکز ظرف بریزید.


    منبع : wiki.5040