مواد لازم:
پیاز.......................................... 2 عدد کوچک
فلفل دلمه ای.............................. یک عدد بزرگ
گشنیز خرد شده........................... 2 فنجان
شیر نارگیل................................. یک پاکت کوچک
نمک وفلفل.................................. به مقدار لازم
گوجه فرنگی................................. 2 عدد کوچک
روغن زیتون.................................. به مقدار لازم
فیله ماهی سالمون.......................... 750 گرم در قطعات 5 سانتی خرد شده
مواد لازم برای چاشنی:
سیر............................................ نصف یک سیر کامل
آب لیموی تازه ...............................2 قاشق غذا خوری
نمک............................................ 3/4 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین )........ 1 قاشق غذا خوری
زیره یا پودر آن .............................. 2 و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه .....................................1 ونیم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا ترکیبات چاشنی را با هم مخلوط کنید. تکه های ماهی را به مدت حداقل 2 ساعت در چاشنی قرار دهید تا مزه دار شود.
در یک ماهی تابه بزرگ ، کف ماهی تابه را با 2 قاشق روغن زیتون آغشته کنید. پیاز را ورقه ایی برش بزنید و کف ماهی تابه بچینید. برای لایه بعدی ، فلفل دلمه ای را ورقه ای برش بزنید و روی لایه پیاز بچینید. سپس گوجه فرنگی ها را ورقه ای برش زده و روی لایه فلفل بچینید. حالا تکه های ماهی را بعد از 2 ساعت با مواد چاشنی آن در یک لایه بچینید. لایه ها را از ابتدا یعنی از لایه پیاز ها شروع کنید و بعد از لایه گوجه فرنگی ، نمک وفلفل روی آن بپاشید. نیمی از گشنیز های خرد شده را روی لایه گوجه فرنگی بپاشید. شیر نارگیل را روی آن بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید. مواد را روی حرارت به جوش آورید .سپس حرارت را کم کنید. درب ظرف را قرار دهید و 30 دقیقه تا یک ساعت منتظر بمانید تا اینکه سبزیجات کاملا بپزند. زمانی خورش را از روی حرارت بردارید که مواد پخته و کمی آب برای خورش باقی مانده باشد.
این خورش را با برنج و باقی گشنیز خرد شده میل کنید و لذت ببرید.
گردآوری: تحریریه