بستن

آشپزی

طرز تهیه خورشت سیر و انار

  • بازدید: 804
خورشت سیر و انار

خورشت سیر و انار

خورشت سیر و انار

  1. مرغ را همراه با پیاز و سرگه و نمک و ادویه آب پز کرده و بعد سرخ کنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری پیاز و سیر خام را با هم تفت داده کمی ترشی ازگیل وحشی و کمی رب گوجه و دونه های انار رو اضافه کنید و یه تفت کوچک بدهید و کمی از آب مرغ که اضافه اومده بود را اضافه کنید تا آب خورشت آماده شود. سپس مرغ ها را به آب خورشت اضافه کنید و با شعله کم بگذارید کمی حرارت ببیند و مزه خورشت به خورد مرغ ها برود.
    نکته: بجای رب ازگیل از رب انار یا رب آلوچه و یا حتی از رب گوجه خالی هم میشه استفاده کرد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه