آشپزی طرز تهیه اهمیت دمای روغن در شروع پخت و پز سرآشپز بازدید: 412 Save Saved Add to a collection چاپ دستور Share on Facebook Share on Pinterest Share on Twitter Email اهمیت دمای روغن در شروع پخت و پز تبلیغات آشپزی, دسر و شیرینی, سفره آرایی 412 ratings Delicious! 4 412 اهمیت دمای روغن در شروع پخت و پز دمای روغن قبل از شروع به سرخ کردن خیلی مهم است.حرارت خیلی کم باعث جذب همه ی روغن توسط غذا و دمای خیلی بالا باعث سوختن روغن و غذا و از بین رفتن مواد مغزی غذا و روغن می شود.شاد باشید. گردآوری: تحریریه شما این دستورالعمل را انجام داده اید؟ Save Saved Add to a collection Print this recipe Share on Facebook Share on Pinterest Share on Twitter Email