بستن

آشپزی

طرز تهیه دوغا آشی (آش دوغ آذربایجان)

  • بازدید: 943
دوغا آشی (آش دوغ آذربایجان)

دوغا آشی (آش دوغ آذربایجان)

دوغا آشی (آش دوغ آذربایجان)

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ............................۱ عدد
    آرد گندم............................1/5 قاشق سوپخوری
    برنج.................................. ۲ قاشق سوپخوری
    ماست ................................۳ لیوان آبخوری
    آب ....................................۶ لیوان آبخوری
    نخود آب پز ..........................۱ لیوان
    جعفری................................نصف دسته
    نعناع تازه.............................نصف دسته
    شوید.................................نصف دسته
    نمک..................................به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    تخم مرغ ، آرد ، برنج و ماست را در قابلمه ای خوب مخلوط کرده و بر رویش کم کم آب را علاوه نمائید .( در این میان ماست باید به قوام دوغ غلیظ درآید ).سپس این مخلوط را بر روی آتش معمولی اجاق با قاشقی چوبی مخلوط سازید تا جوش بخورد . بعد از جوشیدن شعله اجاق را به حداقل کم کرده و سپس نخود های آب پزشده و نمک را علاوه نموده و بگذارید تا خوب بپزد . وقت برنج خوب پخته شد نیز سبزیهای خورد شده را اضافه نمائید یک قل دیگر بجوشانید و سپس داغ داغ سرویس نمائید .


    گردآئری: تحریریه نیمکد