مواد اولیه :
پياز : دو عدد
گوشت گوسفندي: 300 گرم
نخو د: يك پيمانه
زردچوبه : يك قاشق چايخوري
رب گوجهفرنگي :دو قاشق سوپخوري
ليمو اماني : دو عدد
نمك، دارچين و پودر هل : به ميزان لازم
آب و روغن: به ميزان لازم
طرز تهیه:
نخود را از شب قبل خيس كرده، سپس پوست آن را جدا ميكنيم. پيازها را خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم تا طلايي شوند. گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم ميزنيم تا كمي تغيير رنگ دهد. رب گوجهفرنگي را نیز اضافه کرده و كمي تفت ميدهيم. به ميزان لازم آب ميريزيم و اجازه ميدهيم تا گوشت نيمپز شود. سپس نخود، ليمو اماني و زردچوبه را افزوده و ميگذاريم خورش جا بيفتد و نخود و گوشت بپزند. در اين مرحله پودر هل، نمک و دارچين را به خورش اضافه كرده و پس از چند جوش خورش آماده است.
منبع:آشپزآنلاین