مواد لازم:
سینه مرغ .............................750 گرم چرخ شده
خامه....................................175گرم
تخم مرغ...............................1 عدد
پوره اسفناج ......................... نصف پیمانه
کره آب شده......................... 25 گرم
نمک فلفل زعفران.................. به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با نمک و فلفل و خامه و تخم مرغ ورز میدهیم و به سه قسمت تقسیم میکنیم یک قسمت سفید می ماند یک قسمت را اسفناج میزنیم سبز شود و یک قسمت را زعفران میزنیم زرد شود و قالب کیک صبحانه ردیفی ریخته و صاف میکنیم و بعد ردیف دیگر کره آب شده را روی مواد ریخته و با فایل میپوشانیم در فر 180 درجه که قبلا رو شن کردیم و به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
نوش جان
گردآوری: تحریریه