مواد لازم:
ران یا کتف مرغ...............................به مقدار لازم
شیر.............................................1 لیوان
پودر سوخاری .................................1 لیوان
پودر سیر و زنجبیل ...........................به میزان لازم.
روغن برای سرخ کردن .......................به مقدار لازم
تخم مرغ.........................................2عدد
نمک.فلفل سیاه و قرمز....................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ را باپوست با ادویه ها مزه دار میکنیم. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن اضافه میکنیم سپس هر تکه از مرغ را به مواد آغشته میکنیم و بعد در آرد سوخاری می غلطانیم سپس روغن را در ظرف گودی مثل شیرجوش که از قبل به اندازه کافی داغ شده سرخ میکنیم.
نکته: دقت کنید که روغن به اندازه داغ شود. نه سرد باشد که باعث می شود روغن بیش از اندازه جذب مرغها شود و اگر روغن بیش از اندازه داغ شود باعث می شود تکه های مرغ بسوزد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه