بستن

آشپزی

طرز تهیه مرغ کنتاکی

  • بازدید: 417
مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی

  1. مواد لازم:

    ران یا کتف مرغ...............................به مقدار لازم
    شیر.............................................1 لیوان
    پودر سوخاری .................................1 لیوان
    پودر سیر و زنجبیل ...........................به میزان لازم.
    روغن برای سرخ کردن .......................به مقدار لازم
    تخم مرغ.........................................2عدد
    نمک.فلفل سیاه و قرمز....................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا تکه های مرغ را باپوست با ادویه ها مزه دار میکنیم. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن اضافه میکنیم سپس هر تکه از مرغ را به مواد آغشته میکنیم و بعد در آرد سوخاری می غلطانیم سپس روغن را در ظرف گودی مثل شیرجوش که از قبل به اندازه کافی داغ شده سرخ میکنیم.
    نکته: دقت کنید که روغن به اندازه داغ شود. نه سرد باشد که باعث می شود روغن بیش از اندازه جذب مرغها شود و اگر روغن بیش از اندازه داغ شود باعث می شود تکه های مرغ بسوزد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه