مواد لازم:
اسفناج.................................نیم کیلو
تخم مرغ...............................2 عدد
نمک و فلفل..........................به مقدار لازم
آرد سفید.............................در صورت نیاز 2 قاشق غذاخوری
ماست چکیده........................ به مقدار لازم
اسفناج ها را میپزیم تو صافی آبش رو کامل خارج میکنیم. سپس آنها را در غذاساز ریخته و با تخم مرغ و نمک وفلفل مخلوط می کنیم. در صورت زیادی شل بودن مواد می توانید از مقداری آرد سفید در مواد استفاده کنید. سپس مواد را در تابه مربع ریخته ومیگذاریم توی فر تا بپزه. مراقب یاشید خشک نشه. بعد از پخت درب ماهی تابه را میگذاریم تا نرم بمونه پس از سردشدن ماست چکیده روی آن میمالیم و رول میکنیم. پس از رول کردن تو کاغذ روغنی 2 ساعت استراحت بدین و بعد برش زده و با نعنا یا هر چیز دلخواه دیگری تزیین کرده و سرو کنید.
نکته: 1. در صورت دلخواه می توان از زردچوبه هم در مواد استفاده کرد. ولی برای اینکه رول سبزتری داشته باشیم در مواد اولیه ذکر نشد.
2. دقت کنید که اندازه قطر موادی که در ماهی تابه مستطیلی مورد نظر می ریزید کم باشد تا به راحتی بتوان آن را رول کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه