بستن

آشپزی

طرز تهیه سوفله ماکارونی

  • بازدید: 1239
سوفله ماکارونی

سوفله ماکارونی

سوفله ماکارونی

  1. مواد لازم:

    ماکارونی فرمی ............................... 400 گرم
    تخم مرغ ...................................... 1 عدد
    گوشت چرخی کرده ......................... 300 گرم
    پیاز متوسط .................................. 1عدد
    فلفل دلمه ای ............................... 1 عدد متوسط
    قارچ .......................................... درصورت تمایل مقداری
    گوجه فرنگی ................................. 4 عدد بزرگ و مقداری رب گوجه
    جعفری خورد شده .......................... 1 قاشق غذاخوری
    روغن .......................................... مقداری
    زعفران و ماست ............................. به مقدار لازم
    پنیر پیتزا ..................................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    مواد ماکارونی را بصورت معمول آماده میکنیم. ماکارونی را آبکش میکنیم. در کف قابلمه کم روغن و ماست و زعفران میریزیم تا ته دیگ خوشرنگی داشته باشیم. قبل از اضافه کردن مواد یک عدد تخم مرغ را با ماکارونی مخلوط میکنیم و پس از اضافه کردن مواد ماکارونی بمقدار دلخواه پنیر پیتزا لابلای ماکارونی و روی آن اضافه میکنیم وروی آن فویل میکشیم ودر کمترین درجد حرارت فر قرار میدهیم (در کف فر) البته اگر ظرف شما پیرکس باشد بهترا ست و نیاز به اضافه کردن ماست ندارد . پس از ده دقیقه پخت روی آن کمی آب روغن میدهید. تقریبا حدود یکساعت ته دیگ قهوه ای شد سوفله آماده است.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه