بستن

آشپزی

طرز تهیه بادمجان با دانه انار

  • بازدید: 540
بادمجان با دانه انار

بادمجان با دانه انار

بادمجان با دانه انار

  1. مواد لازم:

    بادمجان.................................... 4 عدد متوسط
    شکر........................................ 2 قاشق غذاخوری
    انار ترش.................................. یک پیمانه
    پیاز متوسط................................ 2 تا 3 عدد
    روغن،نمک و فلفل و زردچوبه.......... به میزان لازم
    آب.......................................... 1/4 پیمانه
    گردو نگینی خرد شده................... نصف پیمانه


    طرز تهیه:

    ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم. سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
    بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.
    نکته :
    اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه