بستن

آشپزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ

  • بازدید: 666
دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ

  1. مواد لازم:

    كلم‌برگ سفيد و قرمز ...................... دو عدد
    آب گوشت..................................... دو ليوان
    گوشت چرخ‌كرده.............................. 400 گرم
    كره ............................................. 50 گرم
    خرده‌هاي نان ساندويچ ...................... 80 گرم
    پياز سرخ شده................................. دو قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل.................................... به ميزان لازم


    طرز تهیه:

    كلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود. سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.
    گوشت چرخ‌كرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد، در نهايت خرده‌هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت‌ چرخ‌كرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.
    درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخ‌كرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد. سبد را درون قابلمه‌اي بگذاريد و مقدار آب‌گوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.
    سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمه‌ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نيم‌ساعت كاملا پخته مي‌شود و می توانید با سس دلخواه آن را سرو کنید.
    نکته: اين غذا جزء غذاهاي سنتي هلند است و افراد سالخورده هلندي، هفته‌اي يك بار اين دلمه را براي اعضاي خانواده خود تهيه مي‌كنند.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه