مواد لازم:
گوشت چرخ کرده..................... 450 گرم
سوپ آماده (سوپ پیاز) ............1 بسته
آب گوشت ............................ 1/2 فنجان
قارچ (خرد شده)..................... 115 گرم
آرد ذرت ..............................1 قاشق غذاخوری
آب (آب سرد)........................ 1 قاشق غذاخوری
نودل.................................... به مقدار لازم
پیازچه (خرد شده برای تزئین)..... به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود و بعد هرگونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید.
سپس با سوپ پیاز، آب گوشت و قارچ مخلوط کنید و آنها را به جوش آورید سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشند.
در یک کاسه کوچک، آرد ذرت و آب را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند و آرام به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت دو دقیقه دوباره بجوشند تا غلیظ شود سپس روی نودل بریزید و با پیازچه تزئین کنید و سرو نمایید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه