بستن

آشپزی

طرز تهیه نودل با سس گوشت

  • بازدید: 1076
نودل با سس گوشت

نودل با سس گوشت

نودل با سس گوشت

  1. مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده..................... 450 گرم
    سوپ آماده (سوپ پیاز) ............1 بسته
    آب گوشت ............................ 1/2 فنجان
    قارچ (خرد شده)..................... 115 گرم
    آرد ذرت ..............................1 قاشق غذاخوری
    آب (آب سرد)........................ 1 قاشق غذاخوری
    نودل.................................... به مقدار لازم
    پیازچه (خرد شده برای تزئین)..... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    در یک قابلمه، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود و بعد هرگونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید.
    سپس با سوپ پیاز، آب گوشت و قارچ مخلوط کنید و آنها را به جوش آورید سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشند.
    در یک کاسه کوچک، آرد ذرت و آب را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند و آرام به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت دو دقیقه دوباره بجوشند تا غلیظ شود سپس روی نودل بریزید و با پیازچه تزئین کنید و سرو نمایید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه