مواد لازم:
نان تورتیلا گندم ....................... 4 عدد
روغن..................................... مقداری
گوشت چرخکرده بوقلمون ............ 350 گرم
پیاز خرد شده ........................... یک عدد
سیر رنده شده........................... یک حبه
کنسرو گوجهفرنگی...................... 225 گرم
سرکه سیب............................... یک قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز............................ نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده.....................¼ قاشق چایخوری
کاهوی ریز شده...........................4 پیمانه
پنیر چدار رنده شده......................¼ پیمانه
پیازچه خرد شده...........................¼ پیمانه
گوجهفرنگی گیلاسی.......................12 عدد
طرز تهیه:
برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند. سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند. درون تابه، گوشت چرخکرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند. سس گوجهفرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند. تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید و سرو کنید.
نکته: این سالاد بسیار سریع آماده میشود. در تهیه آن از گوشت بوقلمون استفاده شده است که میتوانید به جای آن از گوشت گوساله هم استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه