بستن

آشپزی

طرز تهیه انار پلو

  • بازدید: 471
انار پلو

انار پلو

انار پلو

  1. مواد لازم:

    برنج.......................... 2 لیوان
    دانه انار..................... 1 لیوان
    سینه مرغ................... 2 عدد
    گشنیز خرد شده ...........1 لیوان
    پیاز........................... 2 عدد
    خلال پسته................... نصف لیوان
    زعفران دم کرده............ 3 قاشق غذاخوری
    نمک........................... مقدار لازم


    طرز تهیه:

    سینه های مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
    برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
    در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه