بستن

آشپزی

طرز تهیه جوجه اسپایسی

  • بازدید: 457
جوجه اسپایسی

جوجه اسپایسی

جوجه اسپایسی

  1. مواد لازم برای 6 نفر:

    ماست........................ 1/4 لیوان
    آبلیمو ........................ 2 قاشق غذاخوری
    روغن ........................ 2 قاشق غذاخوری
    سیر............................ 2 حبه خرد شده
    زنجبیل رنده شده ...........1 قاشق غذاخوری
    زیره سبز ..................... 1/2 قاشق چایخوری
    تخم گشنیز.................... 1/2 قاشق چایخوری
    زردچوبه....................... 1/2 قاشق چایخوری
    نمک ........................... 1/2 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه.................... 1/2 قاشق چایخوری
    سینه مرغ .................... 4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان
    پیاز خلالی...................... 1/2 لیوان
    گشنیز خرد شده ............. 2 قاشق غذاخوری
    سماق ..........................1 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، 12ساعت در یخچال بماند.
    طعم پیاز : در همین حال، در یک کاسه پیاز، گشنیز، سماق قرمز، نمک و فلفل سبز تند را ترکیب کرده و در کنار کباب بگذارید.
    مرغ ها را سیخ کرده و کباب کنید.
    می توانید در سیخ چوبی زده و درون ماهی تابه با مقدار کمی روغن و یا حتی بدون روغن با مقداری آب سرخ کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه